دستگاه حضور و غیاب

ارائه دهنده دستگاه های حضور و غیاب فراتکنو

دستگاه حضور و غیاب

ارائه دهنده دستگاه های حضور و غیاب فراتکنو

انواع اضافه کاری در نرم افزار حضور غیاب

یک موضوع مهم و اساسی در مورد دستگاه حضور غیاب بحث نوع نرم افزار هایی می باشد که همراه دستگاه ارائه می شود.محصولات حضور و غیاب فراتکنو دارای دو نرم افزار حضور غیاب رایگان و حقوق دستمزد می باشند.

امروز از وبسایت مجموعه فراتکنو با مقاله دیگری تحت عنوان انواع اضافه کار در نرم افزار حضوروغیاب فراتکنو در خدمت شما خواهیم بود.

در این مقاله سعی کرده ایم که مبحث اضافه کاری را به طور مختصر توضیح و انواع آن را شرح دهیم.

در ابتدای مقاله به تعریف اضافه کاری خواهیم پرداخت

بطور کلی اضافه کاری به مقدار زمان بیشتر حضور کارمند در محل کار نسبت به طول شیفت کاری تعریف شده توسط مجموعه گفته می شود.

اضافه کاری معمولا نیز با پرداخت وجه اضافه تحت عنوان اضافه کاری همراه است.

در نرم فزار حضوروغیاب فراتکنو اضافه کاری به ۳ روش مورد محاسبه قرار می گیرد که عبارتند از:
۱- اضافه کاری بیش از طول شیفت در روز

۲- اضافه کاری بیش از طول شیفت در ماه

۳- اضافه کاری خارج از ساعت کاری

که در ادامه به شرح موارد فوق می پردازیم

اضافه کار بیش از طول شیفت در روز:

در صورت انتخاب این گزینه در نرم افزار حضوروغیاب مبنای محاسبه اضافه کاری طول شیفت تعریف شده توسط مدیر سیستم می باشد به مثال زیر توجه کنید

فرض کنید در نرم افزار حضور و غیاب شیفت از ساعتت ۸ الی ۱۶ تنظیم شده است در این شیفت طول شیفت ۸ ساعت مشخص شده اگر پرسنل مجموعه شما بیشتر از طول شیفت تعریف شده کار کند مقدار کارکرد اضافه در نرم افزار محاسبه کارکرد به عنوان اضافه کاری در نظر گرفته می شود

اضافه کار بیش از طول شیفت در ماه:

در صورت انتخاب این گزینه مبنای محاسبه اضافه کاری در نرم افزار بر اساس طول شیفت در ماه محاسبه خواهد شد

به طور مثال کارمند شما با توجه به طول شیفت تعریف شده موظف به پرکردن ساعات کاری مشخصی در ماه خواهد بود اگر کارکرد ماهانه پرسنل بیشتر از مقدار تعیین شده در ماه باشد نرم افزار مقدار اضافی را به عنوان اضافه کاری در نظر خواهد گرفت و کسری کاری صفر خواهد بود

اضافه کار بعد از ساعت کاری

در صورت انتخاب این گزینه مبنای محاسبه اضافه کاری دیگر طول شیفت تعریف شده نخواهد بود بلکه اتمام ساعت کاری مبنای محاسبه اضافه کاری خواهد بود

تفاوت گزینه اول اضافه کاری بیش از طول شیفت در روز با گزینه سوم اضافه کار بعد از ساعت کاری  در این است که در صورت انتخاب گزینه اول کارمند مجموعه شما تا زمانی که طول شیفت خود را پر نکند اضافه کاری دریافت نخواهد کرد اما در گزینه سوم (اضافه کار خارج ساعت کاری ) کارمند شما می تواند در صورت عدم پر کردن طول شیفت خود اضافه کار دریافت نماید.

مثال: شیفت کاری ۸الی ۱۶ تنظیم شده است ساعت ورود پرسنل ۹ الی ۱۷ بوده است در صورت انتخاب گزینه اول کارمند اضافه کاری نخواهد داشت درصورت انتخاب گزینه سوم نرم افزار برای کارمند ۶۰ دقیقه اضافه کاری منظور خواهد کرد.

تا اینجا سعی شد با ارائه ی مثال های ساده و توضیحات قابل فهم انواع اضافه کاری در نرم افزار حضور غیاب رایگان فراتکنو را برای شما عزیزان شرح دهیم درصورتی که سوالی در خصوص هر بخش داشتید کافیست با شماره پشتیبانی ۰۲۱-۷۷۶۵۱۸۱۰ تماس حاصل فرمایید تا در اسرع پاسخگوی شما عزیزان باشیم.

تفاوت اضافه کار، کسری کار و تاخیر

امروز از وب سایت فراتکنو با مقاله ای تحت عنوان تفاوت مقوله های کسری کار و اضافه کار و تاخیر در خدمت شما خوانندگان گرامی هستیم.

در ابتدای مقاله باید به توضیح جداگانه این ۳ موضوع بپردازیم تا شما عزیزان با مفهوم این سه مقوله آشنا شوید و اساسا لزوم استفاده از این سه المان را در نرم افزارهای حضور و غیاب دریابید.

اولین مقوله و المانی که در نرم افزارهای مربوط به دستگاه حضور غیاب مورد بررسی قرار خواهیم داد مبحث تاخیر است.

ابتدا با این پرسش روبرو می شویم که تاخیر چیست؟

تاخیر (اسم مصدرعربی) به معنی به عقب انداختن و دیر کردن است که در نرم افزارهای حضور و غیاب مقوله تاخیر برای نمایش دیر کرد پرسنل نسبت به شروع شیفت استفاده می شود.

به عنوان مثال یک شیفت کاری را در نظر بگیرید که از ساعت ۸ الی ۱۶ تنظیم شده است و اگر پرسنل مجموعه شما نسبت به شروع شیفت خود در ورود به مجموعه دیر کرد داشته باشد به همان میزان نرم افزار برای او تاخیر ورود در نظر خواهد گرفت.

شایان ذکر است که نرم افزار حضور و غیاب فراتکنو در زمینه تاخیر ورود امکان تعیین فرجه ورود یا شناوری را برای کاربر خود فراهم آورده است بدین صورت که مدیر نرم افزار می تواند دقایقی را به عنوان فرجه برای کاربران در نظر بگیرد برای نمونه به مثال شیفت ۸ تا ۱۶ برمی گردیم که مدیر نرم افزار برای کاربران ۱۵ دقیقه به عنوان فرجه در نظر گرفته است.

در این صورت نرم افزار حضور و غیاب فراتکنو تا ۱۵ دقیقه بعداز شروع شیفت را برای کارمند به عنوان تاخیر در نظر نخواهد گرفت و بعد از اتمام زمان فرجه تمام زمان تاخیر را به اضافه مقدار فرجه به عنوان تاخیر پرسنل منظور می کند.

مبحث بعدی که مورد برسی قرار می گیرد کسری کار است. کسری کار در نرم افزار حضوروغیاب فراتکنو به معنی کم کارکردن نسبت به طول شیفت می باشد. بازهم به مثال قبل برمی گردیم.

طول شیفت در این مثال ۸ ساعت تعریف شده است و اگر پرسنل مجموعه شما نتواند به هر دلیلی مقدار طول شیفت خودرا پر کند مقدار باقی مانده در نرم افزار بعنوان کسر کار منظور خواهد شد.

مبحث بعد که مورد بررسی خواهد گرفت اضافه کاری در نرم افزار حضوروغیاب فراتکنو است

به کارکرد بیشتر، نسبت به طول شیفت تعریف شده، اضافه کار اتلاق می شود که به سه صورت مورد محاسبه قرار می گیرد که در مقالات بعدی به تفضیل در مورد این سه مورد سخن خواهیم گفت.

تا به اینجای مقاله به تعریف سه مقوله اضافه کار، تاخیر وکسری کار در نرم افزار حضوروغیاب فراتکنو پرداختیم در ادامه به مبحث اصلی مقاله که تفاوت این المان ها است می پردازیم باید توجه داشته باشید که مبحث کسری کار و اضافه کار با طول شیفت ارتباط مستقیم دارند پس ابن امر بدیهی است که در صورت وجود کسری کار در کارکرد روزانه ، پرسنل شما می توانند با اضافه کاری بیشتر مقدار کسری کار خودرا از بین ببرند اما در بحث تاخیر ورود پرسنل شما به هیچ وجه نمی توانند تاخیر خود را جبران کنند.

پس نتیجه می گیریم تاخیر ورود ارتباط مستقیم با شروع ساعت کاری دارد نه طول شیفت تعریف شده .

در اینجا به پایان یکی دیگر از مقالات وبسایت فراتکنو رسیدیم امیدواریم این مقاله توانسته باشد به شما در استفاده هرچه بهتر از نرم افزار حضوروغیاب فراتکنو کمک کرده باشد .

تهیه و تنظیم وبسایت فراتکنو